facebook

Популярна співачка терпить пекельні муки після невдалої пластики: “Я не відчуваю тіла”

Популярна співачка порушила правила відновлення після пластичної операції і була змушена звернутися по допомогу до лікарів

 

 

Фахівці переконали рэперку Карді Бі скасувати кілька концертів, щоб зосередитися на відновленні після мамопластики і ліпосакції. Про це повідомляє CelebrityInsider.

Як підтвердив представник Карді Бі, вона жадала повернутися до роботи і не витримала потрібну паузу. “Напружений графік позначився на її тілі, і їй було суворо заборонено виступати. Вона дуже засмучена, адже вона ненавидить підводити фанатів”, — сказав він.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Так, під час виступу на фестивалі Beale Street Music Festival на початку травня реперка звернулася до шанувальників зі сцени: «Дозвольте мені розповісти вам дещо. Я дійсно не можу виступати. Я повинна скасувати сьогоднішнє шоу, тому що тривалий переїзд зіпсував мою фігуру після ліпосакції». Також в одному інтерв’ю вона заявила: “Я навіть не відчуваю свого тіла, все диявольськи болить”.

В одному з недавніх прямих ефірів вона зізналася, що зробила ліпосакцію в районі живота після народження дочки Калчер. При цьому зірка заявила, що могла і сама скинути зайві кілограми, якби займалася спортом.

Карді розговорилася і про наслідки відновлення: «Всі думають, що тобі роблять операцію, і все. Але ні! Тобі необхідно підтримувати це лайно. І якщо зараз ви подивіться на мій живіт, то побачите, що він горбистий, мені доводиться масажувати його. Мабуть, мені треба відвідати лікаря сотню разів, щоб він знову став гладким. Минуло три або чотири місяці, і я вже хочу побачити результат».

Всі концерти, які скасувала Cardi B в травні, переносяться на вересень цього року.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...