facebook

«Вихідні з сюрпризом»: скільки українці відпочиватимуть влітку-2019

Буквально через тиждень на українців чекає довгоочікуваний сезон відпусток і канікул. Напередодні літа ми вирішили нагадати про додаткові вихідні, які чекають на людей в найближчі три місяці

 

 

В цьому році літні вихідні для українців будуть особливо довгими: неробочих днів набереться майже на цілий місяць. Про це пише Інформатор.

Всього за три літніх місяці в Україні пройдуть лише три свята. Два державних – День Конституції і День Незалежності України, а також Трійця, яка в цьому році випадає на 16 червня.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Однак, всі ці свята перетворяться для українців в справжні затяжні вихідні. Справа в тому, що Трійця припадає на неділю, а значить вихідний автоматично переноситься на понеділок. Таким чином, люди будуть відпочивати 15, 16 і 17 червня.

У свою чергу, День Конституції припадає на п’ятницю, 28 червня. Це означає, що українці будуть відпочивати 28, 29 і 30 червня.

Третє літнє свято також випадає на вихідний день – в цьому році Україна буде відзначати День Незалежності в суботу, 24 серпня. Таким чином, українці відпочиватимуть 24, 25 і 26 серпня.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...