facebook

Половині населення України вирішили подарувати субсидії: хто потрапив в список щасливчиків

Українська влада відзначилися новою скандальною ініціативою, яка торкнеться субсідіантов

 

 

У зв’язку з новими правилами нарахування субсидій в цьому опалювальному сезоні буде вигідно стати алкоголіком і наркоманом. Для цього потрібно мати відповідну довідку. Або, принаймні, бути родичем такого несвідомого громадянина.

Згідно із заявою міністра соцполітики Андрія Реви, в Україні скоро почнуть діяти нові правила нарахування субсидій.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

В список пільговиків потрапили не тільки ті, хто не має фінансової можливості сплатити непосильну комуналку, але і ті, хто страждає від залежностей – алкоголізму, наркоманії.

Відомо, що заради субсидій українці вже почали розлучатися, виписувати з квартир родичів і т.д. Тепер, схоже, почнуть пити і вживати наркотики. Причому, зовсім необов’язково робити це по-справжньому.

Експерти відзначають, що тепер, щоб не платити космічних сум за комуналку, громадяни масово купуватимуть довідки.

«Коли мова йде про те, що за рахунок держави можна не платити, люди будуть і розлучатися і роз’їжджатися, що вони вже роблять. А брати довідки – тим більше. Те, що зараз робить міністр соцполітики Рева – це просто бомба уповільненої дії. Тарифна політика, яка привела до такого підходу до нарахування субсидій – це злочин. Цього немає в жодній іншій подібній системі в світі», – каже екс-міністр ЖКГ України Олексій Кучеренко.

Однак психолог Катерини Липницька вважає, що українці не люблять ганьби і не стануть видавати себе за алкоголіків і наркоманів.

«Говорити про те, що твій син або чоловік залежний у нас не прийнято, це соромно Це те, чим” хвалитися “не стануть», – каже фахівець.

Першими, хто виграє від таких нововведень, будуть торговці довідками. Сьогодні довідку від нарколога можна отримати за скромні 250 грн, а з огляду на суми в платіжках – це тисячі гривень.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...