facebook

Відомого українського журналіста терміново госпіталізували у тяжкому стані: потрібна допомога

Відомий театральний критик, публіцист, редактор відділу культури видання “Дзеркало тижня”, заслужений журналіст України 51-річний Олег Вергеліс був терміново госпіталізований. В даний час він потребує фінансової допомоги, оскільки необхідно тривале і дороге лікування.

 

 

Про це на своїй сторінці в Facebook написала Юлія Самборська.

“Станом на сьогодні, Олег продовжує активний процес реабілітаційно-відновлювальних заходів. Цей процес буде тривалим і вимагатиме від усіх нас значних зусиль моральних і фінансових. Динаміка одужання продовжує бути стабільно позитивною, однак, потрібен час, час, час і багато багато терпіння і, звичайно, праці лікарів та медичного персоналу”, – написала вона.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За словами Самборської з початку хвороби (6 травня 2019) Олег фактично випав зі звичного йому інформаційно-театрального простору:

“Олег багато питає, що, де і як відбувається в театрах України, але, на жаль, в силу необхідності вирішення організаційних питань медичного характеру, я не встигаю фактично нічого прочитати і відвідати. Прем’єрні спектаклі, звання, статуси, анонсовані нові творчі плани з зазначеного часу повністю залишилися без уваги. Тому у мене є ВЕЛИКА прохання до театральної спільноти, написати хоч пару слів про вищевказане (можна приватним повідомленням), щоб я могла заповнити інформаційний вакуум в новинах і подіях, які відбуваються зараз. Окремо буду вдячна відео привітанням!”

“Також хочу подякувати всім, хто відгукнувся і зміг перерахувати або передати кошти, а також всім, хто цікавиться, передає привіти і повідомлення зі словами підтримки!

Також актуальним залишається питання коштів, адже процес лікувально-відновлювальних заходів буде тривалим і ще потребує значних фінансових ресурсів. Тому я буду вдячна всім, хто знайде бажання і можливість долучитися: карта ПриватБанку 5168 7453 0215 4692 (Самборська Юлія Леонідівна)

“Перераховуючи кошти, дуже прошу, будь ласка, пишіть мета платежу: на лікування Олега Вергеліса.

Ще раз спасибі, друзі, всім за небайдужість та бажаю міцного здоров’я Вам і Вашим близьким! “, – додала вона.

Також вона повідомила, що відвідування Олега, поки відбуваються в обмеженому часовому режимі в зв’язку з навантаженням під час реабілітаційних заходів: “Прошу поставитися з розумінням. Про всі зміни будемо повідомляти в міру надходження.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...