facebook

“Вдарили в живіт і забрали телефон”: озброєні бандити б’ють і грабують дітей в Києві

У одного з нападаючих підлітків був ніж. Батьки в Дніпровському районі Києва бояться відпускати на вулицю своїх дітей, оскільки компанія неповнолітніх хуліганів нападає на однолітків, б’є їх і відбирає телефони і самокати. Про це повідомляють батьки постраждалих в соцмережах.

 

Компанія тримає в страху цілий район, у одного з дітей-хуліганів навіть бачили ніж.

Так, 14-річну дівчинку побили і пограбували в районі вулиці Раїси Окіпної. За словами матері дівчинки, невідомий хлопчик попросив у її дочки сигарету, на що отримав відмову. Через деякий час він повернувся зі своєю матір’ю, яка атакувала дівчинку. В результаті дівчинка отримала удар в живіт і втратила телефону. Мама постраждалої стверджує, що її дочка вдарила дівчинка Ліка, яка була в компанії постраждалих. Батьки зняли побої і написали заяву в поліцію.

Після того, як жінка написала про це в соцмережі, з’ясувалося, що від таких випадків постраждали ще не менше кількох дітей. За словами їхніх батьків, протиправними діями займається один і той же хлопчик на ім’я Ярослав. Йому 12 років і він багато разів погрожував дітям і ходив по вулиці з ножем в руках. Разом з ним ходять підлітки з тієї ж школи.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...