facebook

До поранень дитини під Києвом в голову можуть бути причетні поліцейські

У теруправлінні ДБР розслідується кримінальне виробництво за фактом умисного нанесення тяжких тілесних ушкоджень працівниками Переяслав-Хмельницького ВП ГУ НП у Київській області 5-річній дитині. Про це йдеться у повідомленні прес-служби ДБР.

 

 

Як стало відомо, 31 травня до реанімаційного відділення КНС “Переяслав-Хмельницький ЦРЛ” доставлений хлопчик з тілесними ушкодженнями у вигляді важкої закритої черепно-мозкової травми, забою головного мозку, внутрішньо-мозкової гематоми, перелом скроневої кістки.

Поліцейські запевнили, що того дня близько 16 години четверо неповнолітніх дітей відпочивали біля дому. Тоді 5-річний хлопчик через необережність послизнувся і впав на асфальтобетонне покриття та камінь, в результаті чого отримав травму голови.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Відповідно до проведеного оперативного втручання медичних працівників встановлено наявність у малолітнього проникаючих вогнепальних тілесних ушкоджень голови. Враховуючи отриману інформацію, поліцейські провели додатковий огляд місця події, в ході якого за 70-150 м. виявили гільзи від патронів Флобера, склянки і банки”, – сказано у повідомленні.До нанесення кульового поранення, що стало причиною перелому кісток черепа, можуть бути причетні два працівника Переяслав-Хмельницького ВП ГУ НП в Київській області.
Наразі проводяться невідкладні слідчі дії, в ході яких у підозрюваних вже вилучено патрони і іншу зброю.

“Слідчими ДБР готується затримання двох поліцейських в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України, а також повідомлення про підозру у вчиненні замаху на умисне вбивство малолітньої дитини і обрання запобіжного заходу”, – заявили в ГБР.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...