facebook

Неадекватний чоловік погрожував зброєю матері та медикам

Працівники батальйону поліції особливого призначення вгамували та затримали чоловіка, який у Приазовському районі на Запоріжжі поводився неадекватно, погрожував застосуванням зброї власній матері та медичним співробітникам, що приїхали на виклик. Правопорушника доставили до медичного спеціалізованого закладу.

Інцидент стався напередодні. Жінка 1960 року народження повідомила про те, що в будинку в селі Ботієво Приазовського району буянить її син і попрохала допомоги поліції. А через декілька хвилин до правоохоронців надійшов телефонний дзвінок від медичних працівників сільської амбулаторії з інформацією про те, що чоловік знаходиться в неадекватному стані та має в руках рушницю.

На місце події прибули поліцейські. Біля будинку вони побачили чоловіка, який в одній руці тримав рушницю та другою утримував матір, що перебувала в шоковому стані. Громадянин також висловлював погрози на адресу оточуючих.

Спецпризначенці встановили, що зброя є пневматичною гвинтівкою, відібрали її та допомогли лікарям доставити громадянина до медичного спеціалізованого закладу.

Наразі чоловіку 1984 року народження фахівцями надана медична допомога. Ніхто з громадян та медичних працівників внаслідок події не постраждав, вказали у поліції.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...