facebook

21-річна “Ужгородська Зайцева” протаранила машину, постраждалі – у реанімації (фото).

В Ужгороді 21-річна дівчина за кермом Porsche Cayenne вилетіла на зустрічну смугу, протаранивши Ford Focus, постраждали троє осіб.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

  1. За попередніми даними,дівчина не мала водійських прав і намагається “відмазатися”.

“Учора, 15 червня, близько 19:15 в Ужгороді на вулиці Слов’янській сталася ДТП із потерпілими. На місце аварії прибула слідчо-оперативна група, яка встановила, що 21-річна мешканка Сваляви, перебуваючи за кермом авто Porsche Cayenne, не впоралася з керуванням, виїхала на зустрічну смугу, де допустила зіткнення з автомобілем Ford Focus, під керуванням 32-річного ужгородця”, – йдеться у повідомленні.

Унаслідок ДТП водій Ford отримав численні травми, його забрали до реанімації, водійку та 21-річну пасажирку Porsche відвезли до лікарні. Водійку затримано.

Наразі правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 286 ККУ, тобто порушення правила безпеки дорожнього руху з потерпілими, щодо 21-річної вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Дружина постраждалого Юлія Костюк написала в одній із місцевих груп у Facebook, що її чоловік перебуває у вкрай важкому стані.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Множинні розломи черепа, забій внутрішніх органів та численні переломи. Чоловіка оперували 4 години. Уповаю на силу та здоров’я коханого, бо шанси лікарі дають невеликі”, – розповіла вона.

За словами Юлії, зранку показники тиску та пульсу у чоловіка стабільні, нині він перебуває у стані коми, підключений до апарату штучного дихання.

“Сьогодні планується ще одна комп’ютерна томографія, після цього буде трохи більше інформації. Зі сторони винуватців навіть ніхто не підійшов, батьків дівчини ми зустріли біля ліфта з поліцейським, але “ни тоски, ни любви, ни жалости” в їхніх очах я не побачила, їм не до того, напевно”, – додала жінка.

Як повідомляє видання, на місці аварії дівчина відмовилася показати документ патрульним поліцейським, заявивши, що “хлопець все вирішить”. До того ж ім’я та прізвище підозрюваної відсутнє у відповідній офіційній базі даних водіїв.

Окрім цього зазначається, що в контексті ДТП “засвітився” працівник однієї з правоохоронних структур, який на місці події підтвердив своє право власності на авто, а згодом навідувався до водійки Porsche Cayenne до лікарні.

Тим часом користувачі соцмереж уже охрестили винуватицю ДТП “ужгородською Зайцевою”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...