facebook

У Вінницю більше не пустять артистів-сепаратистів?

Вінницька міська влада рекомендує місцевим організаторам концертів відмовитись від виступів артистів, котрі пропагують сепаратизм в Україні, а також виступали на території Російської Федерації, в окупованому Криму та окупованих районах Донецької та Луганської областей. 

IMG_4935

Відповідне рішення було прийнято сьогодні, 25 серпня під час засідання виконавчого комітету Вінницької міської ради, повідомляє видання Vежа.

Так, очільники міста вирішили, що  на території Вінниці  не мають виступати ті артисти, котрі брали участь у розважальних та інших заходах на території Російської Федерації, в анексованому Криму й окупованих районах Донецької та Луганської областей. Також під заборону «підпадають» ті артисти, які пропагують сепаратизм в Україні.

 

Таким чином вінницька влада хоче «зменшити вплив представників шоу-бізнесу, котрі здійснюють популяризацію сепаратистських та окупаційних сил», йдеться у документі. При прийнятті цього рішення виконавчий комітет ВМР керувався ст. 32, ч. 1 ст. 52 та ч.6 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

IMG_4943

Окрім того Вінницька міськрада доручила Департаменту культури моніторити культурну програму Вінниці на наявність «сепарів» серед артистів, що виступатимуть у нашому місті. Водночас, це рішення – лише рекомендаціяорганізаторам концертів не проводити концертно-розважальних заходів за участю зазначених представників українського та іноземного шоу-бізнесу.

Зокрема, у тексті рішення зазначається:

Рекомендувати організаторам концертів не проводити концертно-розважальних заходів за участю представників українського та іноземного шоу-бізнесу, які брали участь у концертах, теле- і радіопередачах, інших розважальних заходах на території Російської Федерації, в анексованому Криму й окупованих районах Донецької та Луганської областей під час фактичної російсько-української війни, а також пропагують сепаратизм в Україні.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...