facebook

46-річна жінка стала сурогатною матір’ю для власного онука і хоче народити другого

Тереза Хохенхаус із Квінсленду народила власного онука, оскільки її донька через опромінення після лейкемії не може мати дітей.

Жінка розповіла, що народження цієї дитини стало найкращим досвідом її життя, пише The Daily Mail.

2bca7e4-zhinka-narodyla-onuka

Коли донці Терези Хохенхаус було всього 4 роки, дівчинці діагностували лейкемію. У 8 років у неї була ремісія, а у 9-річному віці Еліс мусила пережити опромінення всього тіла. Відтоді було зрозуміло, що вона не зможе мати дітей.

На превелике здивування, Еліс завагітніла у 23, але втратила свою дитину через 15 тижнів. Тоді лікарі пояснили, що ускладнення зі здоров’ям жінки не дадуть їй виносити маля.

Тоді Тереза запропонувала себе в ролі сурогатної матері, щоб здійснити мрію своєї доньки.

7aed682-zhinka-surohatna-matir300

Підтримай нашу сторінку в Facebook.
Тереза Хохенхаус народила власного онука, оскільки її донька через опромінення після лейкемії не може мати дітей. Фото northkoreatimes.com

Я думала, що надто стара для сурогатного материнства, та й Еліс одразу не захотіла, щоб я це робила, – розповідає Тереза. – Але я вже ледь не втратила її двічі. Зробити її щасливою і бачити усміхненою зараз – варті всіх зусиль“.

Тереза мати 5 дітей, за своє життя виходила 50 малих, а коли склалася така ситуація,завагітніла з першої спроби.

За тиждень до офіційних результатів я розповіла Еліс, що погано почуваюся і здається вагітна. Через 7 днів результат був позитивним, – пригадує Тереза. – Відтоді ми з донькою дуже зблизилися“.

Тереза – мати 5 дітей, за своє життя виходила 50 малих, а коли склалася така ситуація, завагітніла з першої спроби. Фото deccanchronicle.com

Із самого початку жінка сприймала дитину, яку виношувала, як свого онука.

Я маю сказати, що це був найкращий досвід мого життя. Я дуже переживала, як виношуватиму і народжуватиму його. Й після всього, лікарі поклали мені немовля на живіт, а Еліс перерізала йому пуповину“, – розповідає Тереза.

Це було так гарно! Еліс переймалася, чи зможе бачити мене у таких муках, але ми пройшли це разом. І я не забуду цих моментів, доки не помру“, – ділиться жінка.

Еліс мусила пережити опромінення всього тіла. Відтоді було зрозуміло, що вона не зможе мати дітей. Фото deccanchronicle.com

Тереза також говорить, що запропонує донці народити для неї другу дитину.

Я із задоволенням, – зізнається жінка. Люди переймаються, чи буде у мене така можливість, але у мене міцне здоров’я. І я думаю, що у новонародженого Паркера має бути братик або сестричка. Я зроблю все можливе, щоб бачити своїх дітей щасливими. Еліс заслуговує цього“.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...