facebook

У Польщі зібрали майже 200 тисяч злотих для сім’ї померлого прикарпатця, тіло якого вивезли у ліс

Дружина та троє дітей померлого у Польщі на заробітках жителя Івано-Франківщини можуть отримати всю суму не відразу, а частинами протягом кількох років.

Про це йдеться у Facebook керівника Соціально-культурного об’єднання “Польща-Україна” (Познань) Вітольда Хоровського, повідомляє Yavp.pl.

Станом на 27 червня Хоровський зазначив, що загалом вдалося зібрати понад 175 000 тисяч злотих для родини померлого українця. До допомоги долучилося понад 1900 людей.

Крім цього, паралельно тривав збір коштів, який проводила організація Stypendium wolności WRD (свобода, рівність, демократія). Там зібрали 10 тисяч злотих.

“Наша акція триває. Нам не вистачає близько 70 тисяч злотих, завдяки яким ми надаватимемо допомогу в розмірі 2 000 злотих на місяць для всієї сім’ї, поки молодша дитина не досягне повноліття”, – зазначив Вітольд Хоровський. Він також підкреслив, що зараз розглядається кілька варіантів, як розпорядитися зібраними грошима.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Перший – віддати родині померлого всю суму відразу, другий – виплачувати частинами щомісяця протягом кількох років і третій – віддати частину суми, а решту покласти в банк, можливо, під проценти й виплачувати частинами щомісяця до вичерпання всієї суми.

Нагадаємо, 36-річний житель Снятинського району Івано-Франківської області працював на фірмі, яка займається виробництвом домовин у населеному пункті Новий Томишль (Великопольське воєводство).

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...