facebook

Коболєв віддав на благодійність майже шість мільйонів

Глава Нафтогазу перерахував свою зарплату за пів року для благодійних фондів.Зокрема,гроші пішли на оборону,медицину і освіту.

Глава НАК Нафтогаз України передав на благодійність 5 млн 867,1 тисячі гривень, які заробив починаючи з середини січня 2019 року. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

“Станом на 1 липня я передав на благодійність 5 млн 867,1 тис. грн. Це весь мій заробіток в Нафтогазі за період з середини січня і до середини червня”, – написав Коболєв.

Зокрема, за його словами, він передав кожному з фондів – Вернись живим, Пігулки і Народний тил – Реабілітація – по 1 млн 865,7 тис. грн. Фонду Благомай”- 270 тис. грн.
Він також зазначив, що ці кошти благодійні фонди витратили:
На оборону: закупили обладнання та екіпіровку для наших захисників; профінансували навчання офіцерів ЗСУ щодо інноваційної програми;

На медицину: закупили значні обсяги медикаментів для онкохворих дітей; профінансували оздоровлення дітей і членів сімей загиблих військовослужбовців;

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На освіту: організували освітній профорієнтаційний захід для тисяч дітей з дитячих будинків, інтернатів та з сімей переселенців;

“Як і обіцяв, буду спрямовувати кошти на благодійність і далі – до кінця поточного року”, – резюмував Коболєв.

Він також додав, що інформація про використання фондами більшої частини коштів доступна на їх сайтах, щодо інших – буде доступна незабаром.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...