facebook

Отруєння у таборі на Миколаївщині: кількість госпіталізованих зросла до 19

У Миколаївській області кількість госпіталізованих дітей із захворюванням на кишкову інфекцію, які відпочивали у дитячому таборі “Салют” в селі Коблеве, зросла до 19. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Управління охорони здоров’я Миколаївської облдержадміністрації.


Так, на базі позаміського дитячого закладу оздоровлення та відпочинку “Салют” с. Коблеве управлінням охорони здоров’я облдержадміністрації та керівництвом закладу організовано щоденні медичні огляди дітей з метою своєчасного виявлення нових випадків.

“Станом на 3 липня, виявлено три нових випадки. На цей час дітей санітарним транспортом госпіталізують до обласної інфекційної лікарні. На базі продовжують працювати лікарі обласної клінічної дитячої та обласної інфекційної лікарень”, — йдеться в повідомленні.

Також, зазначається, що 16 дітей, яких раніше було госпіталізовано до Березанської ЦРЛ, у задовільному стані та будуть виписані одразу після завершення лікування відповідно до протоколів надання медичної допомоги.

Нагадаємо, постраждалим через спалах захворювання на гостру кишкову інфекцію у дитячому закладі оздоровлення та відпочинку “Салют” у селі Коблево Миколаївської області встановлено попередні діагнози.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...