facebook

У Польщі в житловому будинку вибухнув газ,є жертви.

У польському місті Битом вибухнув газ у житловому будинку. В результаті події загинули три людини, ще чотири отримали поранення.

У польському місті Битом у житловому будинку вибухнув газовий балон, у результаті чого загинули три людини. Про це повідомляє Польське радіо.

Пожежна служба отримала повідомлення про можливий вибух газу в чотириповерховому будинку приблизно о 13:00, вибух стався на першому поверсі.

На місце прибули чотирнадцять команд пожежної служби, також задіяна пошуково-рятувальна група із собаками. Пожежу вже взяли під контроль.

Згодом стало відомо, що в результаті вибуху загинули три людини, а ще чотири постраждали. З будинку евакуйовано 17 мешканців.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Вибух був настільки потужний, що пошкодив вікна в будинку навпроти на тій самій вулиці. Також у результаті вибуху сталася пожежа, яку загасили. Зараз тривають ліквідація диму і пошукова операція. 17 осіб залишили будівлю, чотирьох із них забрали до лікарні. На жаль, ще три людини загинули”, – повідомила прес-секретар пожежної служби.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...