facebook

До 14 років позбавлення волі засуджено чоловіка, який зґвалтував та вбив дівчину

У Черкаській області, зловмисника, який зґвалтував, після чого вбив дівчину, засуджено до 14 років позбавлення волі, пише УНН з посиланням на прес-службу прокуратури Черкаської області.

Вироком Маньківського районного суду Черкаської області від 27 червня 2019 року жителя Звенигородського району визнано винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.185 (крадіжка), ч.2 ст.15 ч.3 ст.153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом), п.10 ч.2 ст.115 (умисне вбивство поєднане із згвалтуванням) Кримінального кодексу України.

“Установлено, що у вересні 2015 року 31-річний житель Звенигородського району, будучи раніше судимим, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, по вулиці Зої Космодем’янської в м. Ватутіне Черкаської області, під час сварки з потерпілою, маючи злочинний намір, спрямований на насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом, зґвалтував дівчину, задушив, а потім ще й викрав її особисті речі”, — повідомили у прокуратурі.

У судовому засіданні причетність чоловіка до кримінального правопорушення в повному обсязі доведено прокурором, який ураховуючи ступінь суспільної небезпеки вчиненого злочину та особу підсудного, просив суд призначити йому покарання у вигляді 15 років позбавлення волі.

Вироком суду обвинуваченого засуджено до 14 років позбавлення волі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...