Загибель військових в ДТП: прокуратура буде розслідувати порушення правил експлуатації машини

Військовою прокуратурою Житомирського гарнізону зареєстровано кримінальне провадження за фактом порушення правил експлуатації транспортної машини, що спричинило загибель кількох осіб, за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 415 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування в указаному провадженні доручено слідчим Теруправління ДБР, розташованого у місті Хмельницькому. Про це УНН повідомили у прес-службі військової прокуратури Центрального регіону України.

Двоє військовослужбовців загинули під час дорожньо-транспортної пригоди на 64-му кілометрі траси Київ-Чоп. Аварія за участю автомобіля конвою Житомирського загального відділу Військової служби правопорядку “Газель” та автомобіля Toyota під керуванням цивільної особи сталася 9 липня приблизно о 2 годині 30 хвилин поблизу с. Калинівка Макарівського району Київської області. 7 військовослужбовців та водій Toyota отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля Toyota не впорався з керуванням та зіткнувся з задньою частиною автомобіля конвою, у результаті чого останній перекинувся та загорівся.

На місце пригоди виїздила група співробітників військової прокуратури Житомирського гарнізону на чолі з військовим прокурором гарнізону.

Військовою прокуратурою Житомирського гарнізону зареєстровано кримінальне провадження за фактом порушення правил експлуатації транспортної машини, що спричинило загибель кількох осіб, за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 415 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування в указаному провадженні доручено слідчим Теруправління ДБР, розташованого у місті Хмельницькому.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Слідчим управлінням ГУ Нацполіції в Київській області зареєстровано також кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України.

annashchesna

Recent Posts

Долар і євро летять вниз: обмінки приголомшили великоднім курсом валют

Подробиці Курс валют в Україні станом на 5 травня 2024 року Як ми вже неодноразово…

19 хв. ago

У Варшаві сталася ДТП, внаслідок якої загинули українці: що відомо

На місці аварії правоохоронці розпочали слідчі дії. У п'ятницю, 3 травня, у Варшаві сталася смертельна…

2 години ago

Долар з євро змушують нервувати: що буде з курсом валют найближчими днями – прогноз

Подробиці Наступний тиждень на валютному ринку України обіцяє залишитися стабільним і передбачуваним, без особливих курсових…

4 години ago

Спека до +24, але подекуди дощі: якою буде погода на Великдень в Україні – прогноз Діденко

Деяким жителям України не обійтися без парасольок на Великдень За останні дні з гарною та…

6 години ago

Останній дзвінок 2024 року: коли в Україні закінчиться навчання – названо дату

Коли в Україні буде останній дзвінок цього року В Україні триває повномасштабна війна у зв'язку…

15 години ago

Не лише ТЦК: чоловікам розповіли, хто може виписати їм повістку

Згідно з новим законом про мобілізацію, прийнятим в Україні, чоловіки віком від 18 до 60…

17 години ago