facebook

Українка хотіла провезти чотири кольє у спідній білизні

Повертаючись із Туреччини, громадянка України не задекларувала придбані за кордоном прикраси. Про це УНН повідомили у прес-службі ГУ ДФС у Запорізькій області.

Як зазначається, у Запорізькому міжнародному аеропорту під час митного оформлення пасажирів рейсу “Сабіха-Запоріжжя”, одна із подорожувальниць для проходження контролю обрала “зелений коридор”.

“Під час проведення контролю, пасажирці було запропоновано пройти через стаціонарний металошукач, який показав, що у неї під одягом наявні металеві предмети. Виявилося, що громадянка провозила у спідній білизні ювелірні вироби – чотири кольє з металу жовтого кольору загальною вагою 342 грами, які вона приховала від митного контролю”, – зазначили у ГУ ДФС.

За зовнішніми ознаками, як вказано, прикраси не були у використанні.

“Пасажирка повідомила, що придбала кольє в Туреччині, їх вартість становить 7300 доларів США (186 896 грн за курсом НБУ), що було зазначено у наявному у неї чеку”, – додали фіскали.

Ці товари, як повідомляється, не були заявлені за встановленою формою та ввезені всупереч вимог п. 4 ст. 374 Митного кодексу України. За цим фактом розпочато справу про порушення митних правил за ч. 1 ст. 483 Митного кодексу України. Предмети правопорушення вилучені.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...