facebook

Тепер маленька заснула назавжди:Жінка жорстоко розправилася з дитиною, яку ніяк не могла вкласти спати

Українку Інну Скибенко визнали винною у вбивстві 14-місячної дівчинки в дитячому саду Ізраїля і засудили до тривалого тюремного ув’язнення. Однак батьки дитини визнали вирок занадто м’яким.

Трагедія сталася в дитячому садку “Маша і ведмідь” міста Петах-Тіква. Там 23-річна жінка працювала помічницею вихователя. Близько року тому Інна вирішила “заспокоїти” маленьку Ясмін Вінта. Дівчинка ніяк не могла заснути під час тихої години. Вихователька накрила дитини ковдрою, сіла зверху і почала грати на мобільному телефоні.

За десять хвилин нелюдка скинула ковдру і побачила, що дівчинка не реагує. Вона знову по-звірячому накрила дитя ковдрою з головою і поринула у свій телефон. Лише через 1 годину і 50 хвилин вже інша няня зрозуміла, що дівчинка мертва. На маленькій Ясмін не було слідів насильства, але пізніше експертиза з’ясувала, що дівчинка померла від удушення.

Стало відомо, що Інна Скибенко разом з ще однією працівницею дитсадка постійно знущалися над дітьми, застосовуючи до них фізичну силу. Всі ці випадки, як і вбивство Ясмін Вінта, були зафіксовані на камери відеоспостереження, встановлені в саду.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...