facebook

БЕЗ ПРАВА НА ЗАСТАВУ: ЦИГАНА, ЩО ПО-ЗВІРЯЧОМУ ВБИВ ДІВЧИНКУ, ЗААРЕШТУВАЛИ

В Одеській області суд взяв під варту підозрюваного в жорстокому вбивстві восьмирічної дівчинки в с. Лощинівка.

Як повідомили в прес-службі обласної прокуратури, наразі призначено ряд експертиз. Досудове розслідування в кримінальному провадженні триває

TSigan

«Суд розглянув докази, надані представниками слідства та захисту підсудного, і задовольнив клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою терміном на 60 діб щодо 21-річного підсудного, підозрюваного в згвалтуванні та вбивстві неповнолітньої мешканки села Лощинівка Ізмаїльського району», — зазначила речниця прокуратури Одеської області Інна Верба.

Підсудного під конвоєм перевезли з залу суду в Ізмаїльське СІЗО. Слідство інкримінувало йому скоєння злочину, передбаченого п. 2 і 10 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство малолітньої дитини, поєднане із згвалтуванням і насильницьким задоволенням статевої пристрасті неприродним способом) Кримінального кодексу України.)

Нагадаємо, у неділю, 28 серпня, в Лощинівці відбулося народне віче, на якому селяни вимагали вигнати циган із населеного пункту. Напередодні стало відомо про те, що було виявлено труп дівчинки з ознаками насильницької смерті. У жовтні їй мало виповнитися дев’ять років. За підозрою у вбивстві затримали жителя Лощинівки – рома за національністю. Обурені мешканці села великим натовпом пішли громити поселення ромів із наміром вигнати поселенців. Були пошкоджені будинки, цигани залишили оселі ще до погрому.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...