facebook

“Черги на кордоні з Польщею”:Маркіян Мальський знайшов вихід з ситуації.Перші кроки.

Новопризначений голова Львівської ОДА Маркіян Мальський заявив, що хоче владнати проблему з чергами на кордоні, запровадивши попередню електронну реєстрацію. До реалізації такого задуму він збирається залучити ІТ-компанії.

Про це, 16 липня, йшлося під час апаратної наради в облдержадміністрації.

На думку Маркіяна Мальського, врегулювати черги на кордоні з Польщею можна завдяки попередній електронній реєстрації. Як саме втілювати в життя цю ідею, він наразі не пояснив, але зауважив, що для цього потрібно залучити ІТ-фірми. Із однією з таких компаній, за словами Мальського, вже «є зв’язок».

«Думаю, ми проведемо тендер, щоб ІТ-компанії запропонували свій варіант вирішення цієї проблеми. Для того, щоб була електронна реєстрація, і люди, які планують перетинати кордон, могли планувати свій час та бачити, в котрій годині на кордоні є скупчення автомобілів», – розповів Маркіян Мальський.

Зазначимо, що черги на кордоні з Польщею виникають регулярно. У жовтні минулого року у Львівській ОДА заявляли, що їх створюють польські прикордонники.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Для того, аби українці могли стежити, що відбувається у пунктах пропуску на Львівщині, торік навіть запустили спеціальний мобільний додаток. Завдяки ньому можна дізнатися про завантаженість пунктів пропуску, скільки часу займе перетин кордону, а також розраховувати мито й ПДВ.

Нагадаємо, Маркіяна Мальського як нового голову Львівської ОДА у Львові офіційно представили 6 липня. До цього майже п’ять років поспіль облдержадміністрацію очолював Олег Синютка.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...