facebook

Путіна охопила тривого через Зеленського,зроблено заяву:конфлікт триватиме!

Президент країни-агресора Володимир Путін серйозно стурбований через Володимира Зеленського, який може вирішити проблему окупованого Донбасу.

Про це в коментарі журналістам розповів російський публіцист і опозиціонер Костянтин Боровий.

За його словами, головна мета Володимира Путіна – створення нестабільності в Україні, адже новий президент Володимир Зеленський здатний вирішити проблему на Донбасі і реформувати країну.

“В таких умовах зберігаються можливість та інструменти для нецивілізованого впливу на політичну систему України. Це і є прояв того, що називається “гібридна війна – – вона триває”, – підкреслив Боровий.

При цьому, як розповідає російський опозиціонер, намір Зеленського “вирішувати проблему Донбасу” дуже хвилює Росію, а саме військових і силовиків.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Вони розуміють, що це не тільки бажання, але і, що найнебезпечніше, – можливість вирішити цю проблему. Вона вирішується дуже швидко”, – пояснив він.

Опозиційний політик Костянтин Боровий впевнений, що найголовніша реформа для України –“позбутися впливу Росії на політичну систему олігархічної політичної структури, яка не призводить до зміни влади”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...