“Знайшли бездиханне тіло і ніж біля нього”: 18-річний хлопець жорстоко зарізав кохану. Спливли нові деталі

18-річного передбачуваного вбивцю копи знайшли в Полтаві

У Києві жорстоко вбили 18-річну дівчину. Її знайшли у квартирі, яка була вся в крові. Копи оперативно вийшли на слід вбивці і затримали підозрюваного по цій справі. Ним виявився 18-річний хлопець, мешканець Полтави. Саме там його і затримали поліцейські.

Напередодні в поліцію зателефонував чоловік, який є батьком жертви. Він і повідомив копам, що його 18-річна дочка не відповідає на дзвінки і він дуже схвильований. Поліція виїхала в квартиру, яку винаймала дівчина, і знайшла її вбиту. На тілі були сліди насильства. Дівчина навчалася в столиці і зустрічалася з хлопцем. Родичі підозрюють, що саме він убив їхню доньку.

Страшна трагедія сталася в Голосіївському районі Києва по вулиці Ломоносова. Попередньо відомо, що хлопець і дівчина познайомилися в Полтаві і дружили. Що сталося між ними в квартирі — встановить слідство.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Вчора ввечері в поліцію Києва зателефонував чоловік, який повідомив, що його 18-річна дочка, яка навчається в Києві, не виходить на зв’язок. Відразу був направлений за адресою її проживання наряд патрульної поліції. На жаль, відкривши двері, наряд візуально побачив тіло дівчини зі слідами насильницької смерті. Всього в ході огляду встановлено, що дівчина була вбита, їй були нанесені численні ножові поранення”, – повідомив начальник поліції Києва Андрій Крищенко.

Серед вилучених на місці злочину доказів був одяг зловмисника, який той намагався відмити від плям крові. Сам підозрюваний стверджує, що на нього напали, а заплямований одяг його кров’ю. Його батько вже найняв для хлопця адвоката.

Поліція веде розслідування, незабаром будуть встановлені мотиви жорстокого вбивства.

annashchesna

Recent Posts

“Якщо ти ухилянт і втік за кордон – ти циган”: Андрусів розповів, що думає про українців, які виїхали за кордон

Колишній радник глави МВС дав свою оцінку тому, що відбувається Віктор Андрусів, який раніше був…

51 хв. ago

Пізно плакати, чим думав раніше: гляньте, що сьогодні сталося з переможцем Євробачення 2024

Переможець Євробачення-2024, швейцарський співак Nemo, які ідентифікують себе небінарною особою, щиро звернулися до глядачів, які…

4 години ago

Тюремний строк чи штраф – яке покарання загрожує ухилянтам від мобілізації

Військовозобов’язаному громадянину України, який ухиляється від мобілізації, загрожує адміністративна або кримінальна відповідальність. Відповідно до Законів…

5 години ago

“Могутня гроза суне прямо в ці області, ніхто в Україні не чекав такої негоди”: де буде мороз у -9 градусів, снігопад та дощ?

Якщо ви думали, що весняніше тепло вже встановилося назавжди, приготуйтеся до сюрпризу: північний вітер принесе…

7 години ago

Відстрочка від призову: що зміниться в медоглядах, ВЛК і перевірці рішень МСЕК після 18 травня (інфографіка)

Незабаром набере чинності новий закон про мобілізацію. Частина ухвалених змін, згідно з законом про мобілізацію,…

17 години ago

Пенсіонери не стримують радість: їм призначили подвійні доплати – коли прийдуть гроші

Подробиці Пенсіонерам призначили подвійні доплати В Україні буде проведено перерахунок пенсій заднім числом. Працюючим пенсіонерам,…

18 години ago