facebook

Лондонський суд ухвалив рішення на користь власників євробондів “Приватбанку”, – ЗМІ

Лондонський міжнародний арбітражний суд у спорі про оплату випущених “Приватбанком” до націоналізації єврооблігацій на суму близько 335 мільйонів доларів ухвалив рішення на користь власників таких облігацій, але встановив низку обмежень.

Про це повідомляє “Інтерфакс-Україна” з посиланням на одного із власників єврооблігацій.

Зазначається, що, згідно з документацією, оприлюдненою trustee 22 липня, на виплати впливатимуть два фактори: особистість власника облігацій і дата їх купівлі.

Співрозмовник видання додав, що за відсутності повної документації він передбачає, що йдеться про намір виділити пов’язаних і не пов’язаних із “Приватбанком” осіб.

Джерело зазначило, що trustee не опублікував повну інформацію про виплати, але попросив надати до 13 серпня інформацію про власників єврооблігацій для передачі її адвокатам “Приватбанку”. При цьому trustee попередив, що подача такої інформації не гарантує виплати.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Співрозмовник агентства заявив, що trustee повідомив про подання в суд 11 липня 2019 року заяв із низки питань, що разом з рядом інших обставин може призвести до подальшої небажаної затримки з погашенням єврооблігацій.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...