Село ошелешила новина- Після стілбкох років Олесі подав на розлучення. Жінка в Італії дяжко працює,все додому висилає. Виною всьому людська заздрість

Сeло oшелешила нoвина – після стількох років чоловік Олесі пoдав на pозлучення. Жінка в Iталії тяжкo пpацює, все додому висилає. Вuною всьому людська зaздрість.

Марина вже 10 років працювала в Італії. Мала гарні дохід та роботу. Олеся буквально випросила і її влаштувати на заробітки закордоном, та невдовзі між подругами стала людська заздрість.

Олеся з чоловіком та донькою жила небагато. Дитина невдовзі вступила в університет, і жити вони стали зовсім бідно. Натомість подруга Марина, яка вже 10 років працювала закордоном ні в чому ні собі, ні рідним не відмовляла. Олеся дуже довго впрошувала і її влаштувати на роботу, і через деякий час також поїхала до Італії.

Через 7 років Олеся змогла купити гарну машину, зробити в хаті ремонт та ще й купити доньці однокімнатну квартиру в місті. В рідному селі подейкували, що вона в Італії за 7 років заробила більше, ніж Марина за 17.

Невдовзі Марина повернулася на батьківщину: приїхала у відпустку на цілих три місяці. Одного разу біля місцевого магазину вона зустріла стару однокласницю, і та переповіла їй чутки про те, що Олеся працює краще й заробляє на чужині більше, ніж вона. Це дуже образило Марину, адже саме вона допомогла Олесі приїхати до Італії та ще й роботу гарну знайшла.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Читайте також: П’ятнадцять років збігло у Італії і залишилася велика пустка в хаті й у душі Марії, а ще — євро на рахунку в банку
– Навіть не знаю, на яких це «роботах» їй стільки платять, – викрикнула зопалу Марина, і Олесю невдовзі кинув чоловік.

Спочатку Олеся не розуміла в чому справа, Віктор не брав трубку декілька місяців і взагалі відмовлявся з нею спілкуватися. Плітка про те, як саме заробляє гроші в Італії Олеся облетіла все село, і чоловік вирішив подати на pозлучення. Віктор завжди вважав, що поїхати на заробітки – дивна примха його дружини, адже «їм на все вистачало», а тепер ще й такі новини від Марини.

Про причину pозлучення Олесі розповіла донька. Дуже гірко на душі було жінці. Ось так і буває, коли людська заздрість не дозволяє все бачити ясно.

annashchesna

Recent Posts

Україну накрила потужна магнітна буря після сильних спалахів на Сонці

Потужність цієї сильної магнітної бурі досягла майже восьмибального рівня. Україну накрила найсильніша магнітна буря місяця.…

16 хв. ago

Батьки в паніці: зі шкіл відразу відправлятимуть до армії, на заводи та заміж – вже з осені почнеться

Що відбувається Голова освітнього комітету Верховної Ради України оголосив про важливу зміну у системі освіти.…

1 годину ago

В Україні штрафують водіїв за “неправильні” покажчики повороту: хто під загрозою

В останні кілька років в Україні стало шалено популярним купувати машини з-за кордону. Зокрема, одним…

3 години ago

В ТЦК на Великдень помер військовозобов’язаний: гримить скандал

45-річний чоловік під час мобілізації потрапив до Саксаганського ТЦК на Дніпропетровщині, де готувався до відправки…

5 години ago

Україну накриває потужний грозовий фронт, а потім мороз до мінус 5 – карта

Подробиці Українців попередили про небезпечні метеорологічні явища та ще й заморозки Як повідомили в Укргідрометцентрі,…

7 години ago

Батькам краще сісти: у школах для дітей запровадять серйозні зміни

Це важливо знати кожному українцю, особливо якщо є діти у сім'ї. Міністерство освіти і науки…

9 години ago