facebook

ДБР порахувало справи з фігурантом Порошенком

Голова бюро прокоментував заяву екс-президента,який стверджує,що справ проти нього немає.

Держбюро розслідувань розслідує 11 кримінальних проваджень, в яких фігурує колишній президент Петро Порошенко. Про це повідомив голова ДБР Роман Труба у вівторок, 30 липня.
“В останньому інтерв’ю Петро Олексійович суперечить сам собі, вибравши дивну тактику інформаційного захисту. Він каже, що не отримував повістки на допит, але при цьому його адвокат просить перенести допит на кілька тижнів”, – пише Труба в Telegram.
“Каже, що директор ДБР не повинен втручатися в хід слідства, і йде в мій кабінет – разом з народним депутатом, прес-секретарем і охороною – з вимогою провести допит тут і зараз. Каже про “дивні і безглузді питання слідчих”, і стверджує, що проваджень у ДБР не існує”, – пише глава ДБР і додає: “Що значить це завзяте заперечення дійсності? Провадження є, їх 11, і Петро Олексійович про це добре знає”.
Труба також попросив надавати слідчому ДБР всі матеріали, які допоможуть слідству.
Таким чином він прокоментував заяву Порошенка в інтерв’ю УП, в якому він стверджує, що проти нього не порушено жодної кримінальної справи і “не існує жодного факту про те, що нібито Петро Порошенко порушив закон”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...