facebook

!«Так продайте свою машину і заплатіть борги!»: Ще дин чиновник попав « під гарячу руку ” Зеленського. Що !робили до цього?

Президент України Володимир Зеленський під час зустрічі з активом Черкаської області поцікавився в очільників Сміли, хто відповідальний за численні борги міста й постійні зриви опалювального сезону, пише місцеве видання ПроВсе.

Секретар Смілянської міської ради Віктор Федоренко відповів, що на погашення боргу потрібно 3 мільйони гривень, і вони очікують надходження коштів з обласного бюджету у вересні.

Зеленського обурила така відповідь секретаря Смілянської міської ради, тоді він запитав: на якій автівці їздить посадовець.

Смілянина спантеличило таке питання, він запитав “В смислі?” Після чого відповів, що їздить на Toyota Land Cruiser.
– Тоді продайте своє авто, заплатіть борги, а потім із тих коштів, що прийдуть із обласного бюджету у вересні купите собі нове. Ми ж для людей працюємо, – сказав гарант.

Раніше ми повідомляли, що президент у Черкасах відмовився приймати подарунок від журналістки, яка хотіла подарувати гіпсовий бюст гаранта.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

– Боже, де ви взяли таке страхіття. Я бачив його в інтернеті, навіщо ви це робите. Припиніть, – з посмішкою відреагував на сувенір глава держави.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...