facebook

Жорстоко вбили відомого кримінального авторитета: Напад з ножем потрапив на відео

Жорстоко вбили відомого кримінального авторитета: напад з ножем потрапив на відео

У четвер, 1 серпня, в Запоріжжі сталося жорстоке вбивство, за даними журналістів, був убитий місцевий кримінальний авторитет.

Про це повідомляє видання IPnews з посиланням на свідоцтва з місця подій.

Згідно з даними журналістів убили кримінального авторитета Олексія Петрова на прізвисько “Петрик”. Чоловіка вбили з особливою жорстокістю – йому перерізали горло. Судячи по знімку, була розкрита сонна артерія, тобто поріз був глибоким.

Зазначається, що авторитет помер на місці.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Журналісти видання уточнили, що “Петрик” займався реалізацією відходів виробництва промислових підприємств, які накопичувалися на місцевому звалищі “Чорна Гора”. Згідно з останніми розслідуваннями, він працював в “зв’язці” з керівництвом підприємства “Запоріжсталь”, оскільки було помічено, що охорона підприємства пропускала його транспорт для збору відходів. До 2000 року Олексій Петров був одним з 5 членів відомого угруповання “Франца”. Останнім часом Петров проживав у приватному секторі в селищі Друготравневе.

Пізніше було опубліковано відео з камери спостереження. Згідно із записом чоловік сам впустив у двір двох міцних хлопців, ті після короткої розмови напали на нього, побили і відтягли за припарковане авто.

На другому відео помітно, як вбивці йдуть. У одного з них ніж і руки забруднені в крові.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...