facebook

Плітка про те, як саме заробляє гроші в Італії Олеся облетіла все село,і чоловік вирішив подати на розлучення

Марина вже 10 років працювала в Італії. Мала гарні дохід та роботу. Олеся буквально випросила і її влаштувати на заробітки закордоном, та невдовзі між подругами стала людська заздрість.

Олеся з чоловіком та донькою жила небагато. Дитина невдовзі вступила в університет, і жити вони стали зовсім бідно. Натомість подруга Марина, яка вже 10 років працювала закордоном ні в чому ні собі, ні рідним не відмовляла.

Олеся дуже довго впрошувала і її влаштувати на роботу, і через деякий час також поїхала до Італії.

Через 7 років Олеся змогла купити гарну машину, зробити в хаті ремонт та ще й купити доньці однокімнатну квартиру в місті. В рідному селі подейкували, що вона в Італії за 7 років заробила більше, ніж Марина за 17.

Невдовзі Марина повернулася на батьківщину: приїхала у відпустку на цілих три місяці. Одного разу біля місцевого магазину вона зустріла стару однокласницю, і та переповіла їй чутки про те, що Олеся працює краще й заробляє на чужині більше, ніж вона. Це дуже образило Марину, адже саме вона допомогла Олесі приїхати до Італії та ще й роботу гарну знайшла.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

– Навіть не знаю, на яких це «роботах» їй стільки платять, – викрикнула зопалу Марина, і Олесю невдовзі кинув чоловік.

Спочатку Олеся не розуміла в чому справа, Віктор не брав трубку декілька місяців і взагалі відмовлявся з нею спілкуватися. Плітка про те, як саме заробляє гроші в Італії Олеся облетіла все село, і чоловік вирішив подати на pозлучення. Віктор завжди вважав, що поїхати на заробітки – дивна примха його дружини, адже «їм на все вистачало», а тепер ще й такі новини від Марини.

Про причину pозлучення Олесі розповіла донька. Дуже гірко на душі було жінці. Ось так і буває, коли людська заздрість не дозволяє все бачити ясно.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...