facebook

Бойова граната вибухнула у лікарні на Одещині: є загиблі

Вибух прогримів у підсобному приміщені лікарні на Одещині. У результаті інциденту загинули двоє людей – 44-річна жінка та її цивільний чоловік. Відомо, що здетонувала бойова граната.

Що відомо про вибух гранати Вибух був настільки потужним, що у приміщенні повибивало шибки.

Важливо! Четверо українських воїнів загинули на Донбасі через обстріли бойовиків

На місце одразу приїхали поліцейські та вибухотехніки. Вони з’ясували, що здетонувала бойова граната.

По закінченню робочого дня за нашою співробітницею, як зазвичай приїхав її цивільний чоловік, і за 10-15 хвилин після того, як він зайшов у підсобку, пролунав вибух. Ми викликали всі необхідні інстанції, – каже в.о. головного лікаря Роздільнянської лікарні Дмитро Кущенко.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

А під час обстеження приміщення правоохоронці виявили серед уламків ще одну гранату – РГД5. Вона дивом не зірвалася. Вибухотехніки провели комплекс заходів щодо переведення вказаної гранати у безпечний стан.

Хто приніс у лікарню гранати?

Внаслідок інциденту загинула 44-річна працівниця харчоблоку, яка на момент вибуху була на робочому місці. Відомо, що саме її співмешканець приніс у лікарню бойові гранати. Що сталося між ними, невідомо. У лікарні розповіли, що загиблу звали Оксана. Вона була привітною та добре виконувала свою роботу. У жінки залишилися дві дорослі доньки.

Чоловік загиблої працював таксистом, а звідки дістав бойові гранати – поки невідомо.
Медсестра Ніна Оведіна розповіла, що він до неї приїжджав кожного дня, перше враження про нього склалося добре, тому поганого про нього сказати не можуть. Що ж спонукало чоловіка до такого страшного вчинку, наразі з’ясовують слідчі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...