facebook

За кордоном створили Міжконтинентальне об’єднання українських націоналістів

Українці за кордоном створили “Міжнародне (від травня 2019 – Міжконтинентальне) об’єднання українських націоналістів” – організацію, згуртовану навколо ідеї українського націоналізму, базованого на ґрунті націоналізму інтеґрального, адаптованого до нинішніх умов та викликів часу.

Про це повідомили у Facebook.

“Наша мета – побудова в Україні та Європі нових суспільних відносин на засадах соціальної і національної справедливості, досягнення якої можливе лише за умов консолідації всіх націоналістичних сил і припинення протиборства між симпатиками різних політичних об’єднань націоналістів в Україні і поза її межами.

Наші герої середини ХХ століття – це месники ОУН і вояки “Карпатської Січі”, солдати добровольчих батальйонів ДУН, Дивізії “Галичина”, Українського визвольного війська і партизани “Поліської Січі” та Української повстанської армії. Всі вони проливали кров за Українську Самостійну Соборну Державу та заслужили вічну пам’ять, честь і славу!” – йдеться у повідомленні.

“Під час минулих президентських виборів в Україні ми одностайно підтримували єдиного кандидата від Об’єднаних сил націоналістів Руслана Кошулинського, а на дострокових парламентських виборах – об’єднаних націоналістів, які йшли у Верховну Раду за списком ВО “Свобода”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Прикро визнавати поразку людей Чину перед людьми “обіцянки-цяцянки”, але маємо те, що маємо. Короткий аналіз основних причин, чому населення не голосувало за націоналістів, читайте тут.

У міжнародній політиці ми підтримуємо ідею створення потужного блоку центрально-європейських країн “Міжмор’я”, де Україна відіграватиме одну з ключових ролей. Також підтримуємо ідею вступу України до НАТО, однак до інтеграції нашої держави у структури нинішнього ЄС ставимося з певною осторогою.

МоУН вважає своїм обов’язком налагодження співпраці українських націоналістів, що проживають за кордоном (зокрема, в країнах ЄС і на пострадянському просторі), з ідейними соратниками із числа націоналістів країн перебування.

Лише так зможемо подолати вплив московської пропаганди на наших потенційних союзників та виступити єдиним фронтом для захисту традиційних цінностей, соціальної і національної справедливості. Віримо, що наш Маніфест сприятиме утвердженню поступу Міжконтинентального об’єднання Українських Націоналістів заради Великої Мети! Слава Україні! Слава Великій Українській Нації! Разом подолаємо і здобудемо!” – наголосили в організації.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...