facebook

Ми всі дивилися серіали з ним: Пішов з життя відомий актор.Встиг здійснити мрію

Ми всі дивилися серіали з ним: пішов з життя відомий актор. Встиг здійснити мрію

У США помер відомий актор – 48-річний Данго Нгуєн. Данго Нгуєн більше двадцяти років пропрацював вогнеборцем в пожежній службі округу Афіни-Кларк, де був на хорошому рахунку, користувався повагою колег і начальства. Втім, він з дитинства мріяв про акторську кар’єру, а тому одного разу все ж вирішив спробувати свої сили в Голлівуді. Ця мрія здійснилася, чому значною мірою посприяла прекрасна фізична форма і професійні навички Данго.

Спочатку він потрапив на знімальний майданчик в якості каскадера, а пізніше став і повноцінним актором. Нгуєн встиг зіграти в таких досить популярних фільмах і серіалах, як “Банши” і “Знайомтеся Брауні”. Можна вважати, що його зоряний час настав після того, як Данго затвердили на одну з важливих ролей у третьому сезоні культового серіалу “Ходячі мерці”. Кожна серія цього шоу обходиться студії в кілька мільйонів доларів, зате аудиторія часом доходить до двадцяти мільйонів глядачів.

Втім, щастя було недовгим і чудово, що Нгуєн встиг здійснити мрію. Останні роки він боровся з онкологічним захворюванням, і на цей раз відважний пожежний програв сутичку. Днями його серце зупинилося, про що офіційно повідомив Twitter-аккаунт пожежного округу, якому Данго присвятив більшу частину свого життя.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У тексті говориться про те, що товариші Данго будуть за ним скучати. Всі вони постараються наслідувати його приклад і бути “Могутнім Данго”. Крім цього, висловлено співчуття дружині Данго Мішель і його великій родині.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...