facebook

“Укрзалізниця” довела пасажира до смерті: “Терпіти такежахливе свавілля неможливо”

У Тернополі в поїзді через спеку помер чоловік

Укрзалізниця, яка постійно роздуває ціни на пасажирські перевезення, надавати якісні послуги, які б відповідали цим цінам, навіть не думає.

У найспекотнішу пору року, коли пасажирські потяги забиті – всі кудись їдуть: хто на море, хто у гори, а хто з відпочинку – у вагонах не працюють кондиціонери. Їхати у таких умовах – просто пекло. І не всі можуть його витримати.

Про випадок, коли через свавілля Укрзалізниці поїздка пасажира виявилася останньою у його житті, розповів юрист і блогер Михайло Шнайдер.

У поїзді “Рахів-Київ” через неймовірну спеку загинув пасажир.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Температура всередині – 30 градусів спеки. На моє запитання, чому не працює кондиціонер, адже в квитку чітко вказано, що вагон з кондиціонуванням, провідниця мило посміхаючись відповіла … “Він просто зламався, але не переживайте, ми виняли скло і на вас буде дути вітерець”, – розповів про поїздку блогер.

Однак цей “вітерець” не допоміг літньому чоловіку, а його поїздка у пекельному вагоні виявилась останньою у житті.

“У Тернополі, в сусідній вагон сів літній чоловік. Від неймовірної спеки, йому стало погано.

Провідники викликали медиків. Але на жаль, виявилося пізно. Чоловік … помер. І все це відбувалося на наших очах. На очах наших дітей. Ви тільки вдумайтеся в це”, – пише Шнайдер.

Блогер закликав президента Володимира Зеленського “навести порядок з нашими залізничними пасажирськими перевезеннями і впритул зайнятися керівництвом “Укрзалізниці”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...