facebook

Для підняття духу військових та вшанувати українських героїв 24 серпня проведуть Ходу гідності

Підняти дух військових, вшанувати українських героїв та відсвяткувати Незалежність України — 24 серпня в Києві проведуть Ходу гідності за участю президента Володимира Зеленського, українських військових та ветеранів АТО.

Цьогоріч замість традиційного параду та демонстрації військової техніки на центральній площі столиці пройде Хода гідності. Цим заходом вшанують тих, ким пишається наша країна. Представники різних родів військ, Збройних сил України, ветерани АТО зможуть відчути, що війна на Сході зробила сильнішими усіх українців.

У ході також візьмуть участь медики, вчителі, спортсмени, дипломати і волонтери.

Дійство буде сучасним в ідеологічному та технічному аспектах. Після завершення Ходи Зеленський звернеться до народу, а в центрі Києва пройде «грандіозний концерт». Його організацією займається «один з найвідоміших українських режисерів».

Разом з тим,  з нагоди 28-ї річниці Незалежності України військовослужбовці, в тому числі і строкової служби, і курсанти отримають по 1 тисячі гривень, військовослужбовці, які в 2019 році залучалися до виконання завдань у складі підрозділів Об’єднаних сил, і ті, хто зараз захищає територіальну цілісність держави на Сході – по 2 тисячі гривень», — написав Полторак.

Українські військовослужбовці повинні знати та розуміти, що в нашій країні їх цінують, бережуть та пам’ятають про те, що саме вони оберігають незалежність країни та забезпечують мир на більшій частині України.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Олена Савчук для Ukraine live За матеріалами:

https://nv.ua/ukr/ukraine/politics/den-nezalezhnosti-ukrajini-viyskoviy-parad-zaminyat-na-hodu-gidnosti-iz-zelenskim-novini-ukrajini-50034824.html?fbclid=IwAR2T8jGPK8939sJFWFcdYsPj0qDAPBsu3kHhsFMx9zV9TJ9sXDQwJ2WiM1A

https://nv.ua/ukr/ukraine/politics/skilki-otrimayut-viyskovi-do-dnya-nezalezhnosti-novini-ukrajini-50038321.html

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...