facebook

Ротару запідозрили в романі з молодим чоловіком: як виглядає

Популярній українській співачці Софії Ротару приписали роман із молодим співаком, екссолістом гурту “Турбомода” Сашею Поповим.

За даними газети “Собеседник”, він уже давно захоплювався артисткою, незважаючи на 33-річну різницю у віці, а нещодавно їх і зовсім помітили разом на концерті.

“Софія Ротару нікого не може залишити байдужим, тому що вона – справжній вулкан. А я люблю жінок старшого віку, з голлівудською посмішкою і божевільною енергетикою. Софія Михайлівна якраз така. Вона – справжня мрія”, – говорив раніше артист.

Свого часу Попову приписували близькі стосунки з Тетяною Булановою, яка нібито пішла від чоловіка, футболіста Владислава Радимова саме через нього.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Саша останнім часом часто їздить до Києва. Йому пощастило – у нього білоруський паспорт, тому в’їжджати на територію України він може безперешкодно. Там він днює і ночує.

А коли у нього запитують, що робить у Києві, лише посміхається у відповідь”, – сказали співрозмовники видання.

Попова помітили за лаштунками білоруського концертного залу, куди сторонніх за вказівкою співачки не пускали. А після цього він розмістив у соцмережі спільні фотографії.

“Я дивився і потопав у цих очах, не чуючи нічого навколо”, – підписав він фото з Ротару, на якому вона променисто посміхається. Як би там не було, ні співачка, ні Попов не відповіли на прямі запитання журналістів про роман.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...