Завагітніла від 25-річного хлопця, але ж мені 55

Я знову вагітна — в 55 років.

Сімейного щастя у мене ніколи не було. 30 років жила в шлюбі, а дізнатися, що таке бути коханою, я не встигла. Часу було достатньо, але відносини вже були не ті.

Чоловік почав поводитися ненормально. Раніше такого не було. В останні кілька років він почав поводити себе роздратовано, ображати мене всякими словами і принижувати мене. Почав багато пити і пізно приходити додому, але ж раніше був зразковим сім’янином. Незабаром і руку на мене піднімати почав.

Я все терпіла і думала, що пройде ця неадекватна криза середнього віку, але не пройшла. Плюс до всього цього моя свекруха підливала олії в вогонь і не переставала принижувати мене. Я знову терпіла і сподівалася на краще.

Працювала я в досить великій фірмі. До нас відправили молодого 25-річного молодика. Він почав до мене залицятися, робив компліменти і все просив про побачення. Я була заміжньою жінкою, хоч і жертвою зрад власного чоловіка. Я не могла так вчинити.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Молодий хлопець виявився настирливим і не хотів мене відпускати. Він умовив мене розлучитися з моїм чоловіком, коли дізнався про останню витівку мого благовірного. А справа була в парку, де я зустріла його і мою подругу. Вони мало не сексом займалися на лавці на очах у всіх. Побачивши мене, вони сказали мені в обличчя багато гидот.

Ось і остання крапля змусила розлучитися з ним і жити своїм життям. Після розлучення з чоловіком я почала зустрічатися з тим хлопцем, який настирливо кликав на побачення. Ми зустрічалися щодня, проводили день і ніч удвох. Незабаром виявилося, що я вагітна.

Коли мати мого коханця дізналася про наші відносини, прийшла влаштовувати скандал у мене вдома. Вимагала зробити аборт і залишити її сина в спокої. Я розумію, що вона має рацію. Я б теж так вчинила на її місці, але тут трохи інакше.

Я полюбила його.

Зараз, стоячи біля дзеркала перед від’їздом в РАГС, щоб повінчатися з ним, я запитую себе: чи правильно я поступаю? Мені говорили з усіх сторін не бути дурною, відпустити хлопця і відмовитися від дитини. Моє серце каже інше. Перед найвідповідальнішим кроком у своєму житті я боягузливо озираюся на всі боки в надії знайти відповідь на своє питання …

Як ви думаєте, жінка зробила правильний вибір?

annashchesna

Recent Posts

Обдеруть до нитки пів країни: нардепи погодили покарання та штрафи за порушення закону про мобілізацію

Правоохоронний комітет Верховної Ради розглянув пропозиції щодо внесення поправок до законопроекту, спрямованого на посилення покарань…

13 хв. ago

Альтернатива ТЦК та мобілізації: до Ради внесли новий законопроект

В Україні можуть узаконити приватні оборонні компанії Народні депутати України мають намір зробити легальними приватні…

2 години ago

Вліплять штраф: якщо не зробити це перед виїздом машиною

Що необхідно перевірити водіям перед виїздом, щоб не нарватися на штраф Всі водії перед тим…

5 години ago

Черги біля ТЦК збільшилися: що приховують ті, хто штурмує військкомати – а ви далі сидіть вдома

У військкоматів стоять черги військовозобов'язаних чоловіків, проте не все так просто Спікер Полтавського обласного ТЦК…

7 години ago

Прижарить майже до плюс 30: синоптик Діденко попередила про рекорди цьогорічної весни

За повідомленням синоптика Наталки Діденко в Україні завтра, 2 травня, вночі ще комфортно, а вдень…

9 години ago

Оніміли навіть найзапекліші ухилянти: ТЦК почали по-новому вручати повістки – це миліше за котиків

Поки в ТЦК зібралися черги, українець із вдячністю отримав повістку У деяких ТЦК та СП…

18 години ago