facebook

Стало відомо стан постраждалих під час вибуху в Дрогобичі.

Сімох осіб госпіталізовано з комбінованими травмами. Тим часом, під завалами можуть перебувати ще п’ятеро людей.

Із семи постраждалих в результаті обвалення будинку в Дрогобичі Львівської області трьох відправили в обласні медичні установи, інші госпіталізовані в Дрогобицьку міську лікарню і перебувають в середньому стані важкості. Про це повідомляє УНН з посиланням на відділ охорони здоров’я Дрогобицької міської ради.

“Потерпілі, які потрапили в Дрогобицьку міську лікарню №1, перебувають у середньому стані тяжкості. Всього доставлено сімох постраждалих – двоє дорослих і п’ятеро дітей. З них троє відправлені в обласні установи. Всі інші перебувають в нашій лікарні, середній стан важкості, комбіновані травми. Зараз життю постраждалих нічого не загрожує”, – повідомили у відділі.

Також на місці події розгорнуто мобільний медичний пункт для надання допомоги жителям. Медична допомога організована як на місці, так і в лікувальних установах.

Тим часом в прес-службі ДСНС повідомляють, що під завалами можуть перебувати ще п’ятеро осіб.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“За оперативними даними, ще під завалами може перебувати п’ять осіб, зважаючи на кількість прописаних і можливу кількість людей, які проживають в цих квартирах. Пошуково-рятувальні роботи проводяться безперервно і будуть проводитися до остаточного виявлення осіб, доля яких залишається невідомою”, – сказав заступник директора департаменту реагування ДСНС Петро Коротинський на брифінгу в Києві в середу вранці.

Він також зазначив, що зараз всі мешканці виведені з дому, надається необхідна психологічна допомога і вирішується питання про їхнє відселення.

Зазначається, що до пошуково-рятувальних робіт залучено близько 450 осіб і 65 одиниць техніки ДСНС. Також на місці працюють більше 200 поліцейських і військовослужбовців Національної гвардії.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...