facebook

Пішов з життя зірка серіалу “Глухар”. Були проблеми з головою

29 серпня, стало відомо про смерть відомого актора Олександра Числова. Йому було всього 54 роки і в останні дні він дуже сильно хворів. У артиста діагностували пневмонію і він був дуже виснажений.

А сьогодні вранці актора не стало. Про смерть Олександра Володимировича повідомив його друг, актор Денис Сердюков.

Ще в березні 54-річний Олександр Володимирович давав інтерв’ю, створюючи враження цілком здорового чоловіка. Однак в серпні його стан різко погіршився. Числова госпіталізували, після чого той оголосив голодування, так як вирішив, що близькі, в тому числі племінниця Світлана, хочуть відібрати у нього квартиру в столиці.

«Я боюся, що мене можуть убити, отруїти.

Я днів 10 точно не їв. Здається, мені підкладають якісь таблетки. Труять мене … Хочуть убити », – заявив актор в передачі« Андрія Малахова. Прямий ефір”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Під гарячу руку потрапив і Денис Сердюков, який знімав у колеги кімнату протягом 15 років. Однак пізніше з’ясувалося, що Олександр Володимирович мав важкий характер і не приймав допомоги від близьких.

«Він нарешті лежить в лікарні, знаходиться під наглядом. Сподіваюся, що тепер Саша піде на поправку, тому що до цього ситуація була критичною. Лікар сказав, що ще п’ять днів, і могло б статися непоправне. Слава Богу, ми встигли. Проте він дуже поганий – у нього пневмонія, ураження легень, і з головою не все добре – він заговорюється і не завжди розуміє, що відбувається. Минулого разу ми були у нього три дні тому, провідали, принесли йому мінеральної води, його улюблені тістечка – кошики з кремом. На наступний день приїжджала Світлана, і він вже не пам’ятав, що ми там були», – ділився Сердюков.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...