facebook

“Молимося за тебе”: В’ячеслава Узелкова терміново гозпіталізували. Чому онкоцентер?

Відомий український боксер екстрено госпіталізований.

Боксер і ведучий В’ячеслав Узелков сам розповів, що стало причиною госпіталізації

В’ячеслав Узєлков, український боксер і колишній тренер шоу “Зважені та щасливі” раптово потрапив у лікарню. Про те, що з ним сталося, спортсмен розповів сам, на своїй сторінці в Instagram.

Як зазначив В’ячеслав Узєлков у хештегах до публікації – у нього почалися проблеми з тиском і серцем. Однак сама фотографія зроблена в Онкологічному центрі, що дуже сильно стурбувало фанатів.

“Дорогі друзі і ті, хто хотів на мене подивитися прямо в прямому ефірі. Вибачте, я знову потрапив до лікарні. Сьогодні в прямий ефір я не вийду. Окремо прошу вибачення в Фітнес мама за обіцяний час і розповісти все в ефірі”, – написав Узєлков.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У коментарях користувачі побажали спортсмену якнайшвидшого одужання і зазначили, що їх налякала та лікарня, в якій він знаходиться.

“Славік, сподіваюся, нічого страшного, якось лякає слово “онкоцентр”.

Видужуй”, “Слава, одужуй. Тримаємо кулаки і молимося за тебе. Ти все витримаєш, адже ти боєць!”, “Чому Онкоцентр?? Не лякайте”, “Геть лікарні! Ми вийдемо не тільки в ефір”, “В’ячеслав, дуже вже лякає “онкоцентр”. Ви не жартуєте! Бережіть себе!”.

Трохи пізніше В’ячеслав Узєлков розмістив ще одну фотографію – комплексу в Одесі, де він відпочиває.

“Кожен раз, коли нам погано, ми прагнемо, щоб з нами були найдорожчі нам люди, або опинитися в тому місці, де тобі добре, тепло, затишно і смачно”, – підписав фото спортсмен.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...