facebook

Ахметов починає війну проти Зеленського: Шустер буде знищувати рейтинг призедента

Олігарх Ринат Ахметов за допомогою програми Савіка Шустера має намір створити площадку, завданням якої стане критика нової влади на чолі із Зеленським.

Про це повідомляє Telegram-канал “Легітимний”, передає UAportal.

В аналітичному матеріалі ресурсу зазначається, що Ахметов фактично починає свою гру – він повернув в інформаційне поле “майстра маніпуляції” Савіка Шустера і буде використовувати його програму в якості ефективного медійного інструменту.

Незважаючи на договір, згідно з яким Шустеру гарантується невтручання в редакційну політику передачі, навряд чи щось завадить Ахметову “просити” журналіста запрошувати в програму потрібних для олігарха фігур.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Ахметову необхідно повільно і методично розхитувати ситуацію, а в цьому йому потрібен Савік Шустер і його” ток-шоу “”, – запевняє канал.

Таким чином, програма “Свобода слова” Шустера стане майданчиком, на якій будуть критикувати Зеленського і нову українську владу. Крім того, Ахметов планує виграти конкуренцію у ток-шоу “Право на владу” на “1 + 1”, що використовується Коломойським як політичний інструмент.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...