facebook

На Харківщині собака покусав трирічну дитину

На Харківщині собака покусав трирічну дитину

У Харківській області собака покусав трирічну дівчинку. Вона отримала рани обличчя та була госпіталізована до лікарні Харкова. Про це УНН повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

Про подію до Дергачівського відділу поліції повідомила 39-річна бабуся дівчинки. Вона розповіла, що за місцем мешкання її родички онуку покусав собака. Тварина належить 44-річній двоюрідній бабусі постраждалої.

Поліцейські попередньо встановили, що 17-річна мати та 39-річна бабуся дівчинки залишили дитину у родички, щоб зайнятись господарством. Дівчинка перебувала у будинку з жінкою, і коли доглядальниця відволіклась у хатніх справах, вибігла на подвір’я і підійшла до прив’язаної вівчарки, яка її покусала.

За даним фактом проводиться перевірка. Інспектором сектору ювенальної превенції Дергачівського відділу поліції вирішується питання про складання у відношенні матері потерпілої адміністративного протоколу за ч. 1 ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...