У Києві багатодітну матір згвалтували на очах у 14-річної дочки(фото,відео)

У парку Андрія Малишка в Києві стався кричущий випадок. Чоловік, погрожуючи ножем, зґвалтував 38-річну жінку на очах у її 14-річної дочки. Поліцейським, спільно з «автопатруль Майдан» вдалося оперативно затримати зловмисника.

Надзвичайна подія сталася в четвер, 5 вересня, близько 23:15. Про це Інформатор дізнався, побувавши на місці події.

Як повідомила потерпіла, вона зі своїми друзями чекала з роботи 14-річну дочку, яка підробляє в одному з кафе Києва бариста. Компанія відпочивала на лавочці в парку Андрія Малишка. У момент, коли дівчина підійшла до матері і її друзям, вони почули крики про допомогу, які лунали з глибини парку. Компанія кинулася на виручку. Підбігши до місця подій, вони побачили зловмисника в руках якого був ніж. На вигляд чоловікові було близько 30 років. Він вів себе агресивно і напав на літнього чоловіка з компанії. Після чого він схопив 38-річну потерпілу за волосся і приставив ніж до її горла. Під загрозою розправи зловмисник затягнув жінку за дерево і змусив її зайнятися з ним оральним сексом. Після цього він згвалтував її без використання презерватива, а сліди сперми витер її ж піджаком.

Після того як чоловік закінчив гвалтувати потерпілу, він втік у двори житлових будинків, розташованих недалеко від парку. Очевидці негайно викликали поліцію. Прибулим на місце події правоохоронцям і працівникам громадської організації «Автопатруль Майдан» вдалося оперативно затримати зловмисника. Чоловік, незважаючи на свідчення декількох свідків, відмовляється визнавати свою провину, заявляючи, що він нікого не ґвалтував і взагалі не знає цих людей.

Постраждала від рук ґвалтівника жінка виховує п’ятьох дітей. Після інциденту вона перебувала в шоковому стані. Її, зломишленніка і очевидців події доставили в управління поліції для дачі показань. На даний момент правоохоронці з’ясовують усі деталі того, що сталося.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації або аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь або підпал, повідомте про це в 101, 102 і 103, а також напишіть в нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

підозрюваний у згвалтуванні чоловік.

Оля

Recent Posts

Водіям – приготуватися: Порушників ПДР хочуть почати позбавляти прав – без Суду

Набрав 12 балів і – перездача? У МВС сподіваються, що в Україні на законодавчому рівні…

10 хв. ago

Україну накрила потужна магнітна буря після сильних спалахів на Сонці

Потужність цієї сильної магнітної бурі досягла майже восьмибального рівня. Україну накрила найсильніша магнітна буря місяця.…

1 годину ago

Батьки в паніці: зі шкіл відразу відправлятимуть до армії, на заводи та заміж – вже з осені почнеться

Що відбувається Голова освітнього комітету Верховної Ради України оголосив про важливу зміну у системі освіти.…

2 години ago

В Україні штрафують водіїв за “неправильні” покажчики повороту: хто під загрозою

В останні кілька років в Україні стало шалено популярним купувати машини з-за кордону. Зокрема, одним…

4 години ago

В ТЦК на Великдень помер військовозобов’язаний: гримить скандал

45-річний чоловік під час мобілізації потрапив до Саксаганського ТЦК на Дніпропетровщині, де готувався до відправки…

6 години ago

Україну накриває потужний грозовий фронт, а потім мороз до мінус 5 – карта

Подробиці Українців попередили про небезпечні метеорологічні явища та ще й заморозки Як повідомили в Укргідрометцентрі,…

8 години ago