facebook

У столиці мати залишила дитину в замкнутій машині в 30-градусну спеку

Жінка залишила малюка в машині із закритими вікнами і пішла за покупками на ринок. При цьому на вулиці було близько 30 градусів тепла.

Дитина почала голосно плакати, і небайдужі громадяни думали вже розбити скло в машині, але в цей момент повернулася мати дитини і почала сильно обурюватися, що відбувається.

Вона заявила, що це її особиста справа, як поводитися з дитиною, а людям краще стежити за своїми дітьми.

Користувачі мережі також прокоментували цей інцидент:

Треба бити скло, не роздумуючи. Ну змусять вас поставити нове, зате можливо органи опіки звернуть на неї увагу;
А можна почати таких стерилізувати?
На спеці в машині із закритими вікнами, через 3-4 хв вже важко всидіти. Ось бидлота;
Я іноді з дітьми залишаюся в машині чекати чоловіка поки він в магазин на 5-10 хвилин заскочить. Так ми сидимо з відкритими вікнами, дверима і кожен раз я готова чоловіка закатати в асфальт … ці хвилини в період спеки здаються вічністю … що відчуває маленька дитина в закритій машині в таке пекло без батьків можна тільки здогадуватися!

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Раніше повідомлялося, що дворічний хлопчик загинув в Австрії, залишений мамою в закритій машині на 30-градусній спеці. Дівчина і її молодий чоловік залишили в машині на кілька годин малюка, який заснув під час поїздки з Тіролю, і молода мати не хотіла його будити. Вона разом з другом пішла в будинок, де обидва заснули після виснажливої ​​поїздки. Коли вони прокинулися, і дівчина захотіла забрати малюка додому, він був уже мертвий.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...