facebook

Неаполь: Набережна Лунгомаре Караччоло готується до фестевалю піцци

Мерія Неаполя повідомила, що щорічне свято Pizza Festival на набережній Лунгомаре Караччоло в цьому році відбудеться з 13 по 22 вересня. За словами представника мерії Неаполя, десятий фестиваль піци традиційно проходитиме на набережній Лунгомаре Караччоло, яка на час свята перетвориться на величезну піцерію під відкритим небом. В рамках фестивалю свою піцу представлять понад 50 найвідоміших ресторанів Неаполя, а також пройде конкурс по випічці піци серед любителів, в якому попередньо записавшись зможе взяти кожен бажаючий. Про це пише Krugomsveta.ru.  

На Pizza Festival запрошені професіонали-піццайоло з усіх країн світу, за час проведення заходів вони приготують понад сто тисяч смачних піц.

У доповненні до фестивалю буде підготовлена ​​масштабна шоу-програми. Гості фестивалю зможуть відвідати різні музичні концерти, спортивні заходи, виступи гумористів і клоунів, взяти участь в майстер-класу і т. П. Для дітей з дітьми буде підготовлена ​​окрема програма.

У мерії запевняють, що під час фестивалю піци в місті буде гарантована безпека всіх учасників заходу. На охорону вулиць вийдуть понад 15 тисяч поліцейських.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...