facebook

На Прикарпатті рецидивіст побив родича і залишив помирати в струмку.

У Городенківському районі раніше судимий чоловік жорстоко побив родича, і залишив помирати в місцевому потічку.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Івано-Франківської області.

За словами правоохоронців, до них надійшло повідомлення про те, що в селі Стрільче, в місцевому потічку було виявлено тіло 27-річного місцевого жителя, зі слідами насильницької смерті.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів, було встановлено, що до скоєння злочину може бути причетний 25-річний родич потерпілого, житель села Поточище, який в минулому був судимий за скоєння майнових злочинів.

«Попередньо встановлено, що потерпілий з підозрюваним перебуваючи за місцем проживання останнього розпивали спиртні напої. У якийсь момент між чоловіками виник конфлікт, в ході якого, господар наніс удар ногою в область живота потерпілому, після чого, гість залишив приміщення будинку. Надалі підпитий зловмисник побіг слідом за родичем, де, йдучи по дорозі продовжував наносити загиблому удари руками і ногами по тілу, завдавши тяжких тілесних ушкоджень. Після чого, зловмисник залишив чоловіка біля струмка, де той від отриманих травм помер », – розповіли в прес-службі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 (заподіяння умисних тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть) Кримінального кодексу України.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...