facebook

У МАЙАМІ ПРОДАЮТЬ «ГОРБАТИЙ» ЗАПОРОЖЕЦЬ ЗА ЦІНОЮ FORD MUSTANG

Ford Mustang або Zaporozhets ZAZ? Нашу людину таке питання може загнати в глухий кут своєю риторичностью. Але для заморських авто-поціновувачів «горбатий» Запорожець може виявитися цікавішим за Мустанг.

zaz_gorbatyi_v_amerike

У музеї Dezer Collection, розташованому на півночі Майамі (США), рідний для українця ЗАЗ 965 оцінили в $14 995. Така ціна «горбатого» Запорожця за океаном, а у нашій країні його нині можна поміняти, наприклад, на ящик пива. Хоча, безумовно, все залежить від стану автомобіля. Навіть в Україні добре відреставровані «горбатики» можуть коштувати не одну тисячу доларів.

zaz_usa

Як пише “Автоцентр“, в описі до «Запорожця», що продається в США, йдеться про ідеальний стан машини і її тотальну реставрацію з використанням оригінальних деталей. Рідний пробіг – 30 456 миль.

Американці описують «горбатий» Запорожець як український автомобіль радянських часів Zaporozhets ZAZ, названий на честь запорізьких козаків. Також співробітники музею порівнюють його з Фольксвагеном «Жук» і Трабантом, які стали бестселерами на місцевих ринках.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

zaporozhets_amerika_1

Щодо ціни «горбатого», то за $14 995 в Америці можна без проблем знайти старий Ford Mustang або раритетний маслкар у хорошому стані. Купівля і реставрація «Запорожців» в Україні з подальшим експортом до заокеанських країн – чим не бізнес-ідея? Та й бартер теж непоганий варіант.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...