facebook

Стала мамою в 13 років: Історія школярки зі Львова вразила Україну

Мешканка Львівської області Таня Лучишин, яка народила в 13 років, збирається їхати в Польщу. Зараз молода мама з однорічною донькою і братом-першокласником переселилася на арендоване житло із кімнатки і кухоньки, де раніше жила в багатодітній родині з мамою і вітчимом.

17 вересня доньці Тані, Діані, виповниться рік. Святкувати не планується, адже це будній день, коли всі зайняті – дядьки – школярі, тато і сама мама Таня – на уроках.

Мама Тані 32-річна Анна розповіла, що її дочці планують зробити індивідуальний розклад, після чого вона буде займатися вдома. Бабуся Діани зізналася, що поки днем ​​вона сидить з малятком.

Батько – 15-річний Остап (двоюрідний брат Тані) намагається допомагати і сам приносить кошти.

Варто відзначити, що Таня з донькою, її мама з молодшою ​​донькою Вікою, якій зараз півтора рочки, чоловіком і ще чотирма синами жили в кімнатці без зручностей і особистого простору.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Далі Таня з’їхала кімнату за 500 гривень в сусідньому під’їзді. Вечорами маленька матуся включає опалення через похолодання, щоб Діана не застудитися, за що треба доплачувати ще тисячу.

Зараз Таня мріє про власну квартиру. Бачачи, що життя тут нелегке підліток збирається вивчитися і виїхати в Польщу, де планує заробити на своє житло. Це поки єдина її мрія. Тому про створення сім’ї поки не йде й мови.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...