facebook

У Тульчинському районі сталася смертельне дтп. Троє людей загинуло,ще двоє у лікарні (ФОТО)

15 вересня у селі Мазурівка Тульчинського зіткнулись ВАЗ та Daewoo. У результаті аварії троє людей загинули на місці події, двоє – травмовані. Серед загиблих – 14-річний хлопчик.

Аварія сталась близько 16.15 на вулиці Кучерявого.

Попередньо встановлено, 19-річний водій автомобіля ВАЗ 21063, житель села Журавлівка, не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з автомобілем таксі Daewoo Gentra.

У результаті аварії на місці події загинули троє людей: 59-річний водій таксі та пасажири ВАЗа – 33-річна жінка та її 14-річний син.

Водій ВАЗа та пасажирка таксі у важкому стані з політравмами в стані травматичного шоку доставлені до реанімаційного відділення районної лікарні.

Автомобілі поміщені на арештмайданчики.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Поліцією розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб). За таке правопорушення передбачено до 10 років позбавлення волі.

В рамках відкритого кримінального провадження слідчим призначено проведення ряду експертиз, за висновками яких будуть встановлені причини цієї автопригоди.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...