facebook

На Донбасі 10 обстрілів, поранений один військовий

З початку доби сепаратисти десять разів порушили режим припинення вогню,використовуючи міномети калібру 82мм.

На Донбасі з початку доби, 22 вересня, сепаратисти десять разів порушили режим припинення вогню. В результаті обстрілу один український військовий отримав поранення. Про це повідомляє прес-центр ООС.
Повідомляється, що противник обстрілював позиції підрозділів Об’єднаних сил із заборонених мінськими угодами мінометів калібру 82 мм. А також з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.
У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” противник зробив шість обстрілів позицій Об’єднаних сил: двічі неподалік Миколаївки – зі стрілецької зброї; поблизу Новогнатівки – з автоматичного гранатомета; неподалік Водяного – з автоматичного гранатомета і стрілецької зброї; двічі поблизу Лебединського – з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.
У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” противник зробив чотири обстріли позицій Об’єднаних сил: поблизу Кримського – з гранатометів різних систем і стрілецької зброї; в районі Залізного і Новгородського – з мінометів калібру 82 мм.
У прес-центрі ВЗГ повідомили, що протягом поточної доби один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав поранення середнього ступеня тяжкості.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...