facebook

Заморозки відступають, але приходять дощі: синоптик дала прогноз погоди в Україні на завтра

26 вересня, у багатьох регіонах України пройдуть дощі.

Такий прогноз погоди опублікувала синоптик Наталка Діденко в Facebook.

“26-го вересня у західних та північних областях, а також на Вінниччині опади будуть. У східній частині, більшості центральних областей та півдня втримається суха погода”, – пише вона.

Температура повітря протягом дня +14…+20 градусів, на півночі +10…+15 градусів. За прогнозом синоптика, поки що заморозки відступають.

У Києві завтра пройде дощ, температура повітря близько +13 градусів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

В Україні у суботу, 28 вересня, очікується погода переважно без опадів, у неділю, 29 вересня, дощитиме. Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

Так, 27 вересня вночі в Україні, крім сходу, місцями невеликий дощ, вдень у південній частині помірний дощ, на решті території без опадів. 28 вересня без опадів, лише вдень у західних та місцями північних областях невеликий дощ. Вітер південно-західний, західний, 5-10 м/с. Температура вночі 5-10° тепла, 27 вересня у східних областях 1-6°, на поверхні ґрунту заморозки 0-3°; вдень 27 вересня 14-19° тепла, 28 вересня 17-22°.

29 вересня вночі у північних, центральних областях та в Карпатах, вдень на більшій частині території країни невеликі, місцями помірні дощі. На початку наступного тижня, 30 вересня, в Україні без опадів, лише вдень у західних областях невеликий дощ. Температура вночі 7-12°, на узбережжі Чорного моря до 15°; вдень 15-21°, у південній частині, на Прикарпатті та Закарпатті 19-25°.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...