facebook

Втрати,дтп,інвалідність: Прикарпатський богатир відверто розповів про трагедії родині

“Найсильніша людина світу” Василь Вірастюк розповів про велику трагедію в родині.

Відомий уродженець Івано-Франківська не так давно втратив старшого брата Романа – у нього зупинилося серце. Раніше Василь втратив першу дружину під час сходження лавини на гірськолижному курорті в Туреччині.

Друга дружина Вірастюка Інна в 2010 році потрапила в ДТП, після цього у неї діагностували черепно-мозкову травму. Через це жінка змушена постійно приймати ліки.

«Інна постійно сидить на препаратах, щоб знизити внутрішньочерепний тиск. Стан не можна назвати хорошим, не дарма ж їй дали другу групу інвалідності », – розповідає сам Вірастюк.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

В кінці липня помер брат Василя – Роман, теж спортсмен та спортивний функціонер.

«Він був завжди веселим, дуже відкритим, щирим, романтичним, як свічка, яка яскраво світиться. Я його таким завжди буду пам’ятати, як і всі, хто його знав. Я неодноразово говорив, що саме він привів мене в спорт. За це шалено вдячний йому», – поділився іменити франківець.

Василь Вірастюк впевнений, що час лікує.

«Для кожного воно просто своє. У кого-то біль вщухає за місяць, за півроку, а хтось і через десять років не може відійти від втрати», – додав богатир, актор та шоумен.

Нагадаємо, що легендарний українець пішов з життя на 52-му році життя. Не витримало серце відомого українського спортсмена Романа Вірастюка.

Як відомо, Роман Вірастюк є срібним призером чемпіонату Європи-1994 року в штовханні ядра. Він також тричі брав участь в Олімпійських іграх і був багаторічним капітаном збірної України з легкої атлетики.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...